Plezierig zaken doen met Berkman!

Carriere

  • Carriere maken bij Berkman! 

Berkman is al sinds 1903 een familiebedrijf. Gedurende deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de brandstof- en smeermiddelen markt in zuidwest Nederland. Daarnaast kan Berkman Forwarding met vestigingen in Nederland, India, Vietnam, China, Hong Kong en de U.S.A. worden gezien als een ware multinational. Het is een groeiend en dynamisch bedrijf en biedt veel kansen en doorgroeimogelijkheden voor jonge talentvolle werknemers.

Er zijn drie peilers die kenmerkend zijn voor werken bij Berkman:

  1. Samenwerken
  2. Efficiëntie
  3. Innovatie

Binnen Berkman wordt er gewerkt in groepsverband, streven wij ernaar om alle processen zo efficiënt mogelijk te doorlopen en waar nodig zijn we absoluut niet vies van innovaties om de kwaliteit van de output te verbeteren.

Ben jij iemand die er van houdt om in groepsverband te werken, efficiënt kan werken en om kan gaan met veranderingen èn ben jij op zoek naar een stageplaats met uitgebreide doorgroeimogelijkheden? Neem dan direct contact op met Edith van den Berg (afdeling personeelszaken) via berg@berkman.nl*.

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een mooi bedrijf om je professionele carriere een vliegende start te geven, neem dan contact op via berg@berkman.nl*.  

 * Voorzie correspondentie altijd van een volledig uitgewerkte CV, motivatiebrief en eventuele cijferlijst (in geval van stageplaats).

Contact

Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen via:
telefoon: (0180) 643 643
info@berkman.nl
Adres:Tuindersweg 34
2991 LR
Barendrecht